NORMATIVA

puntual

PUNTUALITAT: es recomana arribar a l’estudi 10 minuts abans per a preparar el material que necessitis. A més, així no trenquem l’harmonia de les sessions una vegada iniciades.

comunidad

COMUNITAT: procurem que totes se sentin còmodes. Podem ajudar les companyes a col·locar o recollir el material. Aquell material que usem el cuidarem i tractarem amb amor.

higiene

HIGIENE: és important descalçar-se en entrar en l’estudi. Pots utilitzar el material que oferim, però demanem que tingueu una bona cura personal (peus nets, portar tovallola si és necessari, evitar posar la manta en cas de molta suor etc). Tens a disposició un esprai per a netejar el material en finalitzar les sessions.

silencio

SILENCI: preguem que el telèfon mòbil es posi en silenci o apagat.

reserva

ASSISTÈNCIA: és necessari reservar la sessió a través de l’APP. Si no pots venir et demanem que cancells a través de l’app per a deixar la plaça lliure, en el cas que hi hagi llista d’espera. Tens fins a 12h abans de la sessió per a cancel·lar la sessió, després, aquesta quedarà consumida.

FESTIUS: En els festius el centre romandrà tancat i aquesta sessió no serà recuperable.

ALTES: No es cobra matrícula en inscriure’t, però SI que es cobrarà si et dónes de baixa i després tornes a inscriure’t a l’estudi.

TALLERS O ESDEVENIMENTS: Si pagues un taller i no pots venir, has d’avisar amb més de 72h d’antelació, en cas contrari, no podrem abonar-te l’import. Una vegada iniciat el curs, taller o esdeveniment ja no es farà cap devolució.

cuotas

QUOTES I PAGAMENTS: els pagaments es cobraran durant la primera setmana del mes corresponent. Si pagues un taller i no pots venir, has d’avisar amb més de 72h d’antelació, en cas contrari, no podrem abonar-te l’import.

noasistencia

BAIXES I/O MODIFICACIONS DE QUOTES: sempre ens ho hauràs de notificar ABANS del 25 del mes previ al que et vols donar de baixa. Pots fer-ho enviant un correu notificant en l’assumpte:BAIXA/MODIFICACIÓ. Totes les baixes posteriors al dia 25, es realitzaran per al següent mes. En cas que facis una devolució del rebut, et faràs responsable del càrrec de la devolució.

icono salut

SALUT: Fes-nos saber si tens qualsevol dolor o lesió.
En qualsevol cas, qualsevol lesió produïda en l’espai, serà sota la teva responsabilitat.

INFORMACIÓ SOBRE LES SESSIONS

-Les sessions es realitzen mínim amb 2 persones.

-Sempre es pagarà el mes sencer independentment de l’assistència que tingui l’alumna. La plaça queda reservada per la persona tant si assisteix com sinó, haurà d’abonar el mes complet. Si no paga, comptarà com una baixa i si vol seguir haurà d’abonar la matrícula.

-Els dies festius NO es recuperen les sessions.

-Els canvis d’hora o de sessió es realitzaran sempre en el mateix mes i segons la disponibilitat de places en qualsevol dels grups de l’estudi.

-En els grups de Women Training només es podrà canviar de grup, avisant a través d’hola@kulareus.com i no es podrà reservar la sessió fins que es confirmi disponibilitat, ja que en aquest cas, els grups de Women Training són tancats.

-En cas d’entrenament personal si es vol modificar horari i no hi ha hores disponibles, es podrà recuperar la sessió en un grup de ioga, hipopresivos o women training sempre que hi hagi plaça.

-Les cancel·lacions s’han de fer en 12h, sinó la sessió quedarà comptabilitzada. Les alumnes amb quota il·limitada igual.

-Si la sessió està reservada però l’alumna no es presenta, no la podrà recuperar.


Kula Team.