KULA REUS_Números-11

MAMAKULA

EMBARÀS I POSTPART

PRENATAL TRAINING

Entrena durant tot el teu Embaràs amb nosaltres de forma segura, adaptant tot l’entrenament a les teves necessitats, respectant el sol pèlvic i faixa abdominal, respectant tots els canvis fisiològics que hi han en aquesta bonica etapa. Treballarem entrenant la força, el treball cardiovascular i la movilitat. Entrenar durant l’embaràs serà el millor per la teva recuperació postpart.

POSTPART + HIPOPRESSIUS

Entrena des del moment que et sentis bé, quan la teva lactància (sigui quina sigui) estigui establerta i tinguis ganes de començar a moure una miqueta el cos. Realitzarem exercicis adequats al postpart i segons el part que hagis tingut. Buscarem reconnectar la faixa abdominal i el sol pelvic de forma respectuosa. Combinarem treball postural i respiratori, hipopressius, exercicis de força i una miqueta cardiovasculars.

GRUPS D'ACOMPANYAMENT

En els grups d’acompanyament tant el l’embaràs com el postpart, ens donarem un Espai de confiança, lliure de judici on compartir tot allò que estem atravessant durant el procés de la Maternitat. Una mirada entre nosaltres amorosa i entre iguals.

KULA REUS_Números-12

WOMEN TRAINING

Sessions d’entrenament en grup per sentir-te millor amb tu mateixa, respectant l’anatomia de la dona. Treballarem la movilitat articular, la respiració, hipopressius, treball de força i treball cardiovascular.

Kula-Reus-8_
KULA REUS_Números-13

CORE

Sessió enfocada al treball estabilitzador del centre del nostre cos. Activares i treballarem la força dels glutis, quadrat lumbar i tot el conjunt muscular abdominal junt amb el sol pèlvic, la postura, tècnica i respiració.

Kula-Reus-7
KULA REUS_Números-14

IOGA

ESSENCIALS DEL IOGA

Sessió ideal per començar a practicar o tornar i repassar la base connectant amb el cos, la respiració, l’atenció plena. Entendre l’alineació i els moviments per evitar els errors més comuns.

HATHA VINYASA IOGA

Combinarem la respiració conscient, la fluidesa junt amb la quietud, l’alineació física i enèrgica amb una ment enfocada. La respiració conscient ens proporcionarà presencia, energía i salut. La fluidesa i calor ens aporta movilitat, força, flexibilitat i purificació.

VINYASA IOGA

Sessions dinàmiques, fluides i amb power on la respiració i les postures estàn sincronitzades aconseguint una meditació en moviment.

INVERTIDES

Ens enfocarem en construir la base per a realitzar invertides i equilibri de braços. Una sessió amb repte pero apte per a totes donant atenció a la tècnica, alineació, les entrades i sortides.

I ens adaptarem a totes les alumnes.

KULA REUS_Números-15

ENTRENAMENT PERSONAL

Sessions 100% personalitzades segons les teves necessitat amb un entrenadora exclusivament per a tu. Faràs un salt de qualitat en els teus entrenaments o la teva pràctica de ioga…Per a dones que son o no son mares, per a dones embarassades, per a dones en ple postpart, per a totes.

CONSUTA ELS NOSTRES HORARIS

CONSUTA LES TARIFES